2016. február 27., szombat

Sztracsatella sütés nélkül

hozzávalók / 6 adag

A grízes krémhez

A tejes-rumos babapiskótához

A csokis habhoz

A tetejére


elkészítés

  1. A tojássárgákat, a búzadarát a cukorral megfőzzük, keményebb grízt kapunk.
  2. Kihűtjük, majd a margarinnal összedolgozzuk.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük, majd reszelünk bele 7,5 dkg étcsokit, és óvatosan keverjük össze.
  4. Egy jénai aljára letesszük a rumos tejben áztatott babapiskótákat, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg csokis tejszínhab.
  5. Ezután ismét egy sor rumos-tejes babapiskóta, grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab.
  6. Tetejére ráreszeljük a maradék étcsokit
Isteni finom,  rengeteg lesz belőle :)



Nincsenek megjegyzések: